På Svenska Chilepepparföreningens årsmöte, den 3 februari 2013, blev Malin Eriksson årets chilechef. Årets tema var 'Vegetariskt' och Malin vann med sitt bidrag 'Tostada med ugnsrostad rotselleri, refried beans, getost och chipotle- & cranberrysalsa'. Receptet hittar du här (inloggning krävs). 

– Jag är alldeles överväldigad, trodde verkligen inte att jag skulle vinna. Det är första mattävlingen jag har varit med i och jag har nu fått blodad tand. Det var supertrevligt att vara med på årsmötet och glädjande att få träffa så många trevliga personer med stor kunskap och engagemang om chilepeppar, säger Malin.

Styrelsen vill passa på att tacka alla deltagare på årsmötet och alla tävlande i årets chilechef-tävling. Tack också till Rune Brand, Örtagårdens Plantskola, för ett hett föredrag och till Luthagens bryggeri för den överraskande provsmakningen av chileöl.

Sist men inte minst, ett hett tack till våra sponsorer Ridderheims Delikatesser, Santa Maria, Nelson Garden och Zetas, Finsmakarens Trädgård.

Go to top
Copyright © 2016 Svenska Chilepepparföreningen. Alla rättigheter reserverade.
Hemsidan producerad av Korrong och Aftertaste i Joomla! som är fri programvara publicerad under GNU General Public License.