Snaps till grillat? Kryddor är viktiga både vid grill och i snaps. Lagom till grillsäsongen lanseras nu PRIMA Grill som innehåller fem olika sorter kryddat brännvin - O.P Anderson, Östgöta Sädesbrännvin, Hallands Fläder, Läckö Slottsaquavit och Örtagårdsbrännvin - alla handplockade av kryddmästare Jonas Odland då de passar särskilt bra till grillad mat. De unika smaksättningarna i de olika sorterna förhöjer och förstärker  smakerna i den mat de kombineras med.

Prova O.P. Andersson till Grillad entrecôte med ostfyllda jalapeños. Till Östgöta Sädesbrännvin passar Guacamole spetsad med serrano chilepeppar. En välkyld Hallands Fläder matchar Grillade havskräftor med dutch chile- och vitlökssmör. Rör ihop en majonnäs med pimentón de la Vera och servera på toast med grillad paprika och tonfisk, häll samtidigt upp en Läckö Slottsaquavit. Det blir ingen grillsommar utan lammkött över glöd, servera med grillad aubergine, citron, färsk mynta och chileflakes. I snapsglaset serverar du Örtagårdsbrännvin.

PRIMA Grill går att dricka genom hela grillmiddagen och de olika sorterna passar till såväl grillat kött som till grillade skaldjur och primörer. Med förpackningen medföljer en broschyr med inspirerande tips på maträtter för härliga smaksensationer!
Samtliga snapsar finns också i helrör på Systembolagets ordinarie sortiment och tur är väl det.

Prima Grill (nr 87021)

Pris 99:- i Systembolagets beställningssortiment

Go to top
Copyright © 2016 Svenska Chilepepparföreningen. Alla rättigheter reserverade.
Hemsidan producerad av Korrong och Aftertaste i Joomla! som är fri programvara publicerad under GNU General Public License.