Virtuous Vodka Chili är heta droppar av rätta virket. Doften är ytterst elegant och lätt avslöjande av vad som komma skall. I smaken ryms en distinkt god styrka av spansk peppar, nyanser av paprika och perfekt avvägd vodkakaraktär. Det är en mycket god och väl sammansatt vodka med behaglig chilestyrka. En rikare smakupplevelse helt enkelt. Vodkan är endast naturligt smaksatt med äkta råvaror (spansk peppar) och innehåller inga tillsatser alls. Hela produkten är dessutom ekologisk. I matsammanhang passar Virtuous Vodka Chili i gravning av fisk eller kött, i ceviche, sås, glaze och marinad, ja även i chokladtryfflar och liknande sötsaker.  Virtuous Vodka Chili är naturligtvis given i en Bloody Mary, ihop med ett glas Sangrita (kryddig tomat- och citrusjuice) eller i en klassisk Cajun Martini.

 

Virtuous Vodka Chili

Volym: 70 cl

Alkoholhalt: 38 %

Artikelnr: 84017


Cajun Martini är en het drink som passar utmärkt till stark mat. En Cajun Martini sätter garanterat fart på vilken fest som helst. Dessutom är drinken ett trevligt tillskott till det i övrigt inte allt för digra utbudet av drinkar baserade på chilespetsad vodka.

Cajun Martini

1 glas

4 cl Virtuous Vodka Chili
2 cl Vit och torr Vermouth + bit citronskal (endast det gula)

Böj citronskalet så att de aromatiska oljorna frigörs. Rör alla ingredienserna med is, sila över i ett kylt cocktailglas och garnera med en chilefrukt eller jalapeñofyllda oliver.

 

 

Go to top
Copyright © 2016 Svenska Chilepepparföreningen. Alla rättigheter reserverade.
Hemsidan producerad av Korrong och Aftertaste i Joomla! som är fri programvara publicerad under GNU General Public License.