Chilisalt

Mer
28 feb 2017 10:20 #2412 av Jonas Borssén
Svar från Jonas Borssén i ämnet Chilisalt
Hej!
Jag har inte smakat det vietnamesiska chilesaltet men chilepeppar + salt = chilesalt är enkelt att göra själv. Det blir allra bäst med någon super hot eller åtminstone habanero. Använd färsk frukt och mixa urkärnat fruktkött till en puré. Blanda noggrant med vanligt bordsalt och låt det torka på svag värme (75° C) i ugnen. Stöt sedan sönder saltet så det blir ströbart. Lycka till!
Jonas Borssén
  • Bengt Hassel
  • Författare till inlägg
  • Besökare
  • Besökare
26 feb 2017 22:46 #2411 av Bengt Hassel
Chilisalt skapades av Bengt Hassel
Hej. Söker efter recept på Chilisalt. Har vid flera tillfällen ätit detta till frukter i Vietnam. Utan att lyckas få reda på innehåll.
Bengt Hassel
Sidan laddades på: 0.568 sekunder

Anmälan nyhetsbrev

scflogo